Влезте или се регистрирайте във Вашия профил, за да се възползвате от всички удобства на онлайн магазина.

Вход
или
създайте нов акаунт

Не са намерени запазени от Вас любими продукти.

Вашата количка е празна.

Български English English
ʦ
Сайтът използва бисквитки, за да Ви предложим най-доброто потребителско изживяване. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с това. Научете повече тук
ı
à
ã
Балсами

БАЛСАМ ЗА КОСА

MACADAMIA&KERATIN

Код на продукта: 570543
ȭ
MACADAMIA_conditioner
Наличен
Цена:
5,88 лв.
Вкл. ДДС: (20%)
0,98 лв.
Обем:
450 мл.
Цените са с вкл. ДДС
Ԗ

Комплимент за вас!

С всяка покупка над 20 лева, получавате подарък.
á
Добавете в кошницата един от предложените продукти, в зависимост от стойността на покупката, от меню ПОДАРЪЦИ преди завършване на поръчката.
ģ

Доставка

Еконтвторник 02.04.2024
á
Посочените срокове са информативни и произлизат от предполагаемите срокове за доставка на куриерските фирми.

Описание

MACADAMIA&KERATIN БАЛСАМ ЗА КОСА

Балсам MACADAMIA&KERATIN придава плътност и обем на тънката и слаба коса, като едновременно с това я хидратира, без да утежнява. Формула с Кератин и масло Макадамия стимулира естественото възстановяване на косата, улеснява разресването и стилизирането.

Активни съставки:

  • Масло от Макадамия - всеизвестно и изискано, маслото се добива от пресоването на семената или ядките на макадамията. Притежава способност за овлажняване, дълбоко хидратиране, изглаждане на косъма и оставя косата с копринено докосване.
  • Кератин - вид протеин, който съдържа аминокиселината цистеин. Нашият организъм при нормална обмяна на вещества го синтезира сам. С напредване на възрастта се променят свойствата на кожата, косата и ноктите, което води до тяхното бързо увреждане. Освен това, да се наруши синтезът на кератин може от агресивното въздействие на външни фактори. Молекулата на кератина прониква в косъма и подхранва косъмния фоликул. По този начин кератинът надгражда структурата на косъма, запълвайки пукнатините, нацепванията и възстановява кератиновия слой.
  • Д-пантенол - придава еластичност, блясък и дълготрайно овлажнява косата. Намалява цъфтящите краища, подобрява състоянието на увредената коса, предпазва от изсушаване.
  • Глицерин - доставя на косата богата хидратация. Овлажнява косъма без неприятното усещане за омазняване. Има свойството да привлича, „улавя” и задържа влагата от околната среда. Изгражда невидим защитен филм около косъма.
  • Масло Шеа - натурален овлажнител, действа като защитна бариера и не позволява косъма да губи от влажността си.

Действие:

  • Възстановява еластичността и мекотата на косата, осигурява лесно разресване, предотвратява заплитането.
  • Формулата на продукта се основава на регенеративния и защитен ефект на ценното масло от макадамия, богато на мастни киселини. Деликатно изглажда всеки кичур, прониква дълбоко в структурата на косъма и поправя накъсванията.
  • Укротява непокорната коса, улеснява разресването и стилизирането.

Начин на употреба: След измиване с шампоан MACADAMIA&KERATIN нанесете балсам върху краищата на косата. За най-добър ефект оставете до подейства за 3 минути, след което изплакнете с хладка вода.

 

Характеристики

Консистенция:
Балсам
Тип коса:
Суха коса
Ефект:
Хидратация, подхранване
Проблем с косата:
Тънка, слаба и изтощена коса

Оценка

Рейтинг
Все още няма налични оценки  

Продукти от същата категория

adalize | MK1 v8.9.18 | RegNr. 18436 | use-media Œ
â