Влезте или се регистрирайте във Вашия профил, за да се възползвате от всички удобства на онлайн магазина.

Вход
или
създайте нов акаунт

Не са намерени запазени от Вас любими продукти.

Вашата количка е празна.

Български English English
ʦ
Сайтът използва бисквитки, за да Ви предложим най-доброто потребителско изживяване. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с това. Научете повече тук
ı
à
ã
Подаръчни комплекти

ПОДАРЪЧЕН КОМПЛЕКТ ЗА ЛИЦЕ

NATURAL ROSE

Код на продукта: 570226
ȭ
natural rose_set 2 copy
Наличен
Цена:
7,20 лв.
Вкл. ДДС: (20%)
1,20 лв.
Цените са с вкл. ДДС
Ԗ

Комплимент за вас!

С всяка покупка над 20 лева, получавате подарък.
á
Добавете в кошницата един от предложените продукти, в зависимост от стойността на покупката, от меню ПОДАРЪЦИ преди завършване на поръчката.
ģ

Доставка

Еконтвторник 23.04.2024
á
Посочените срокове са информативни и произлизат от предполагаемите срокове за доставка на куриерските фирми.

Описание

Дневен крем - Българската роза - едно от чудесата на природата, поднесена като изумителен букет за Вашата красота. Кремът комбинира противовъзпалителни свойства на натуралната розова вода и екстракта от цветовете на маслодайната роза, които са естествен източник на етерично маслени съставки, а силиконовото масло и глицерина попиват бързо и дълбоко в кожата, като я омекотяват и подхранват. Кремът намалява дразненето и ликвидира неприятното усещане за свиване на кожата.

Начин на употреба: Втрива се нежно сутрин на идеално почистена кожа на лицето, шията и деколтето. Малко количество от крема се нанася  върху долния и горния клепач с потупващи движения. Отлично подхожда на всеки тип кожа.

 

Тоалетно мляко - Нежно и приятно мляко с натурална розова вода и екстракт от цветовете на маслодайната роза, които са естествен източник на етерично маслени съставки, премахва грима по естествен начин и почиства кожата в дълбочина. Деликатно омекотява и освежава, с лек аромат на рози. Превърнете ежедневното задължение в удоволствие!

Начин на употреба: Нанасяйте сутрин и вечер с памучен тампон върху лицето и шията.

 

Нощен крем - Нощем когато спите клетките на кожата се регенерират. Тогава те се подновяват с два пъти по-голяма интензивност от тази през деня. Нежният нощен крем, съдържа натурална розова вода и екстракт от цветовете на маслодайната роза, които са естествен източник на етерично маслени съставки и подпомагат възстановяването на клетките на кожата. Силиконовото масло и глицерина попиват бързо и дълбоко в кожата, като я омекотяват и подхранват. Комбинацията от витамини А и Е е активен антиоксидант, неутрализиращ свободните радикали, защитава колагеновите влакна и липидите на епидермиса от деградация, предотвратява от преждевременно стареене на кожата, овлажнява и придава еластичност на епидермиса. Нежното ухание на рози Ви създава уникална собствена елегантност!

Начин на употреба: Втрива се нежно вечер на идеално почистена кожа на лицето, шията и деколтето. Малко  количество от крема се нанася на долния и горния клепач с потупващи движения. Отлично подхожда за всеки тип кожа.

Характеристики

Оценка

Рейтинг
1 потребител оцени това с 1/5  
adalize | MK1 v8.9.18 | RegNr. 18436 | use-media Œ
â