Влезте или се регистрирайте във Вашия профил, за да се възползвате от всички удобства на онлайн магазина.

Вход
или
създайте нов акаунт

Не са намерени запазени от Вас любими продукти.

Вашата количка е празна.

Български English English
ʦ
Сайтът използва бисквитки, за да Ви предложим най-доброто потребителско изживяване. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с това. Научете повече тук
ı
à
ã
Масла за тяло

БУТЕР РЪЦЕ И ТЯЛО 6 МАСЛА

OILS OF LIFE

Код на продукта: 570231
ȭ
ARGAN_body_butter
Наличен
Цена:
8,10 лв.
Вкл. ДДС: (20%)
1,35 лв.
Обем:
350 мл.
Цените са с вкл. ДДС
Ԗ

Комплимент за вас!

С всяка покупка над 20 лева, получавате подарък.
á
Добавете в кошницата един от предложените продукти, в зависимост от стойността на покупката, от меню ПОДАРЪЦИ преди завършване на поръчката.
ģ

Доставка

Еконтсряда 24.04.2024
á
Посочените срокове са информативни и произлизат от предполагаемите срокове за доставка на куриерските фирми.

Описание

OILS OF LIFE БУТЕР РЪЦЕ И ТЯЛО 6 МАСЛА

Масло за ръце и тяло – коктейл от 6 натурални масла – Био Розово масло, Био арганово масло, Какаово масло, масло от Шеа, масло от гроздови семки и Сладък бадем. Богатият комплекс от масла със силния си антиоксидантен ефект и съдържание на Витамини Е, А и F подхранва, успокоява и хидратира сухата кожа. Подпомага регенерацията на клетките и предпазва от преждевременно стареене. Маслото от гроздови семки и сладък бадем осигуряват мекота и гладкост на кожата, а аргановото масло подхранва, ревитализира и регенерира кожата.

Активни съставки:

  • Органично масло от Българска Роза Дамасцена - широко използвано в грижата за кожата, благодарение на неговия цялостен молекулярен състав, оздравяващи и разкрасяващи свойства.
  • Био арганово масло - известно с регенериращите и подмладяващите си свойства. То е наречено златото на Мароко и е безценна съкровищница от полезни мастни киселини, които насърчават здравето и красотата на кожата.
  • Масло Какао - има овлажняващи свойства и поддържа хидролипидния баланс на кожата. Предпазва я от изсушаване, пукнатини и е подходящо средство в грижата за сухата кожа.
  • Масло Шеа - дълбоко подхранва кожата, прониква в клетките, възстановява уврежданията и ускорява процеса на регенерация.
  • Масло гроздови семки - мощен антиоксидант, запазва младостта на кожата, предотвратявайки неблагоприятните ефекти на външните фактори.
  • Бадемово масло - изглажда бръчките, стимулира процеса на обновяване на клетките, нормализира метаболизма, подобрява микроциркулацията на кръвта и изравнява цвета на кожата.

Действие:

  • Сухата и груба кожа вече е само спомен, благодарение на маслото за ръце и тяло Oils of Life, което кара всяка клетка да получи овлажняващи и подхранващи вещества, в резултат на което кожата става възхитително мека, гладка и нежна.
  • Възстановява оптималната хидратация, като в същото време предпазва от повторно изсушаване и поява на неприятно усещане за грапавост.
  • Коктейл от 6 натурални масла - омекотяват, заглаждат, изравняват тена и осигуряват приятно усещане за комфорт. Успокояват раздразненията и ускоряват заздравяването на уврежданията.
  • Само след няколко приложения кожата ви придобива здравословно излъчване и еластичност. Не предизвиква дразнене, подходящ и за чувствителна кожа.
  • Леката текстура се абсорбира бързо и моментално възстановява загубената влага.
  • Пленява обонянието с най-нежния си флорален аромат!

Начин на употреба: Нанесете необходимото количество върху тялото и масажирайте с длани. Обърнете внимание на сухите зони на тялото. Оставете да се абсорбира и се облечете. Използвайте ежедневно, за предпочитане веднага след баня.

Характеристики

Предназначение:
За подхранване, хидратиране, антистареене
Време за приложение:
Ежедневно

Оценка

Рейтинг
4 потребители оценяват това с 4/5  
adalize | MK1 v8.9.18 | RegNr. 18436 | use-media Œ
â