Влезте или се регистрирайте във Вашия профил, за да се възползвате от всички удобства на онлайн магазина.

Вход
или
създайте нов акаунт

Не са намерени запазени от Вас любими продукти.

Вашата количка е празна.

Български
ʦ
Сайтът използва бисквитки, за да Ви предложим най-доброто потребителско изживяване. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с това. Научете повече тук
ı

АНТИБАКТЕРИАЛЕН ГЕЛ

Код на продукта: 570192
ȭ
antibacterial hand gel_100 ml
Наличен
Цена:
2,10 лв.
Вкл. ДДС: (20%)
0,35 лв.
Обем:
100 мл.
Цените са с вкл. ДДС
Ԗ

Комплимент за вас!

С всяка покупка над 20 лева, получавате подарък.
á
Добавете в кошницата един от предложените продукти, в зависимост от стойността на покупката, от меню ПОДАРЪЦИ преди завършване на поръчката.
ģ

Доставка

Еконтпонеделник 02.08.2021
Спидипонеделник 02.08.2021
á
Посочените срокове са информативни и произлизат от предполагаемите срокове за доставка на куриерските фирми.

Oписание

АНТИБАКТЕРИАЛЕН ГЕЛ ЗА РЪЦЕ С ДЖИНДЖИФИЛ И ЧЕСЪН 

Бързодействащ антибактериален гел на алкохолна основа, осигуряващ дезинфекция на ръцете без изплакване. Убива 99,9 % бактерии, фунги и вируси с обвивка. Продуктът съдържа глицерин, и екстракти от джинджифил и чесън. Няма аромат на чесън! Етилов алкохол – 70 тегловни %. Номер на издаденото разрешение за предоставяне на пазара: № 2824-1/19.06.2020г. Главна група 1 - Дезинфектанти. Продуктов тип 1 - Хигиена на човека. Категория на приложение: Масова и Професионална. Област на приложение: Биоцидът е с бактерицидно, фунгицидно (Candida albicans) и ограничено вирусоцидно (вируси с обвивка) действие, като областта на приложение е хигиенна дезинфекция на ръце в обекти с обществено предназначение, в търговски обекти, хранително-вкусовата, фармацевтичната, козметична промишленост, офиса, в бита. Активно вещество: Етилов алкохол – 70 g/ 100 g.

Продукти от същата категория

â