Влезте или се регистрирайте във Вашия профил, за да се възползвате от всички удобства на онлайн магазина.

Вход
или
създайте нов акаунт

Не са намерени запазени от Вас любими продукти.

Вашата количка е празна.

Български English English
ʦ
Сайтът използва бисквитки, за да Ви предложим най-доброто потребителско изживяване. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с това. Научете повече тук
ı
à
ã
Дневни кремове

ЛИФТИНГ ДНЕВНА ГРИЖА

OILS OF LIFE

Код на продукта: 570238
ȭ
ARGAN_day_-CREAM
Наличен
Цена:
11,00 лв.
Вкл. ДДС: (20%)
1,83 лв.
Обем:
50 мл.
Цените са с вкл. ДДС
Ԗ

Комплимент за вас!

С всяка покупка над 20 лева, получавате подарък.
á
Добавете в кошницата един от предложените продукти, в зависимост от стойността на покупката, от меню ПОДАРЪЦИ преди завършване на поръчката.
ģ

Доставка

Еконтвторник 02.04.2024
á
Посочените срокове са информативни и произлизат от предполагаемите срокове за доставка на куриерските фирми.

Описание

OILS OF LIFE ЛИФТИНГ ДНЕВНА ГРИЖА

Активен концентрат от натурално розово масло ( Bio Rosa Damascena Oil) и Био арганово масло (Ecoсert) за борба с всички признаци на стареене на кожата. Има незабавен лифтинг ефект и е подходящ за всички типове изискваща кожа.

Маслото от арган обновява ревитализира и подхранва кожата, изглажда бръчките и предотвратява тяхната поява. Високото съдържание на витамин Е и омега-6 в състава му го превръщат в идеална съставка на anti-age грижата. Мощен естествен антиоксидант, с високо съдържание на есенциални мастни киселини!

Розовото масло хидратира и възстановява кожата, предотвратява преждевременното й стареене, а уникалният му аромат завладява сетивата ни!

Активни съставки:

  • Органично масло от Българска Роза Дамасцена - широко използвано в грижата за кожата, благодарение на неговия цялостен молекулярен състав, оздравяващи и разкрасяващи свойства.
  • Био арганово масло - известно с регенериращите и подмладяващите си свойства. То е наречено златото на Мароко и е безценна съкровищница от полезни мастни киселини, които насърчават здравето и красотата на кожата.
  • Масло Шеа - дълбоко подхранва кожата, прониква в клетките, възстановява уврежданията и ускорява процеса на регенерация.
  • Кайсиево масло - съдържа ненаситени мастни киселини, олеинова и линолова киселина, витамини А и Е. Бързо се абсорбира в кожата. Овлажнява и изглажда мигновено, оставяйки тънък филм. Кайсиевото масло е известно със своите свойства против бръчки.
  • Бадемово масло - изглажда бръчките, стимулира процеса на обновяване на клетките, нормализира метаболизма, подобрява микроциркулацията на кръвта и изравнява цвета на кожата.

Действие:

  • Стяга кожата и помага за дълготрайна редукция на бръчките.
  • Осигурява повдигащ ефект и укрепва контурите на лицето.
  • Хидратира и освежава. 
  • Предпазва кожата от негативните външни влияния.
  • Придава младежки вид и сияйност.

Начин на употреба: Нанася се върху добре почистена кожа с леки движения до пълното му попиване. За да подсилите ефекта, комбинирайте с другите продукти за лице от серията OILS OF LIFE!

Характеристики

Консистенция:
Крем
Възраст:
35+
Тип кожа на лицето:
За суха кожа и нормална кожа
Ефект:
Anti-age, хидратация, повдигане, подсилване
Слънцезащита:
UV защита
Кога да се нанася:
Дневен

Оценка

Рейтинг
5 потребители оценяват това с 4/5  
adalize | MK1 v8.9.18 | RegNr. 18436 | use-media Œ
â