Влезте или се регистрирайте във Вашия профил, за да се възползвате от всички удобства на онлайн магазина.

Вход
или
създайте нов акаунт

Не са намерени запазени от Вас любими продукти.

Вашата количка е празна.

Български English English
ʦ
Сайтът използва бисквитки, за да Ви предложим най-доброто потребителско изживяване. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с това. Научете повече тук
ı
à
ã
Маски

МАСКА ЗА КОСА

ARGAN&KERATIN

Код на продукта: 570181
ȭ
keratin_masks
Наличен
Цена:
7,80 лв.
Вкл. ДДС: (20%)
1,30 лв.
Обем:
350 мл.
Цените са с вкл. ДДС
Ԗ

Комплимент за вас!

С всяка покупка над 20 лева, получавате подарък.
á
Добавете в кошницата един от предложените продукти, в зависимост от стойността на покупката, от меню ПОДАРЪЦИ преди завършване на поръчката.
ģ

Доставка

Еконтпонеделник 01.04.2024
á
Посочените срокове са информативни и произлизат от предполагаемите срокове за доставка на куриерските фирми.

Описание

ARGAN&KERATIN МАСКА ЗА КОСА

Маска за коса Argan&Keratin 5в1 е ново поколение дълбоко подхранваща маска, която реконструира косъма и възстановява дори и най-увредената коса.

Био Арганово масло, Кератин, Масло от Шеа, Растителни екстракти от бамбук и коприва,  Д-пантенол, Витамини А и Е  насищат косъма с влага, като го предпазват от накъсване и изсушаване. Арганово масло регенерира и ревитализира косъма, придава блясък и прави косата копринено мека.

Активни съставки:

  • Масло от Арган - защитава, овлажнява косата и скалпа с висока концентрация на витамини и Омега-6. Увредената коса се възстановява и повърхността й е забележително гладка. Предпазва при топлинна обработка и елиминира „хвърчащият” ефект. Маслото Арган е едно от най-редките, безценни и прецизни по състав есенциални масла. Обновява трайно косата и хидратира в дълбочина.
  • Кератин - вид протеин, който съдържа аминокиселината цистеин. Нашият организъм при нормална обмяна на вещества го синтезира сам. С напредване на възрастта се променят свойствата на кожата, косата и ноктите, което води до тяхното бързо увреждане. Освен това, да се наруши синтезът на кератин може от агресивното въздействие на външни фактори. Молекулата на кератина прониква в косъма и подхранва косъмния фоликул. По този начин кератинът надгражда структурата на косъма, запълвайки пукнатините, нацепванията и възстановява кератиновия слой.
  • Д-пантенол - превъзходен за хидратация и възстановяване, със силни успокояващи свойства.
  • Глицерин - овлажнява косъма без неприятното усещане за омазняване. Има свойството да привлича, „улавя” и задържа влагата от околната среда. Изгражда невидим защитен филм около косъма.
  • Екстракт Коприва - копривата е всепризната билка срещу косопад. Тя съдържа в големи количества витамин С, калий и калций. Богата е също и на желязо.
  • Екстракт Бамбук - екстрактът от сърцевината на бамбук е богат на силиций – елемент, който придава сила и гъвкавост на косата.
  • Витамин А и Е - имат мощен антиоксидантен ефект, правят косата послушна, мека, еластична и здрава.

Действие:

  • Интензивно хидратира.
  • Регенерира косата по цялата й дължина.
  • Възстановява структурата на косата и подсилва косъма.
  • От ден на ден косата става все по-хидратирана, подхранена и изпълнена с блясък и ухаеща на невероятно ароматни масла.

Начин на употреба: След измиване с шампоан нанесете маската върху влажна коса, масажирайте около 2 минути. Изплакнете добре.

За интензивна грижа: Нанесете обилно по дължината на косата, без да поставяте върху скалпа. Оставете да подейства около 15 минути, като покриете с топла кърпа.

Характеристики

Консистенция:
Крем
Тип коса:
Всеки тип
Ефект:
Хидратация, изглаждане на косата, регенерация, подхранване
Проблем с косата:
Увредена коса

Оценка

Рейтинг
Все още няма налични оценки  

Продукти от същата категория

adalize | MK1 v8.9.18 | RegNr. 18436 | use-media Œ
â