Влезте или се регистрирайте във Вашия профил, за да се възползвате от всички удобства на онлайн магазина.

Вход
или
създайте нов акаунт

Не са намерени запазени от Вас любими продукти.

Вашата количка е празна.

Български English English
ʦ
Сайтът използва бисквитки, за да Ви предложим най-доброто потребителско изживяване. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с това. Научете повече тук
ı

ЧЕРНА МАСКА ЗА ЛИЦЕ Q10

NARSYA BEAUTY

Код на продукта: 570207
ȭ
НОВО
black-mask-box-new
black-mask-box-new
Наличен
Цена:
6,00 лв.
Вкл. ДДС: (20%)
1,00 лв.
Обем:
100 мл.
Цените са с вкл. ДДС
В нашия магазин от 13.03.2021
Ԗ

Комплимент за вас!

С всяка покупка над 20 лева, получавате подарък.
á
Добавете в кошницата един от предложените продукти, в зависимост от стойността на покупката, от меню ПОДАРЪЦИ преди завършване на поръчката.
ģ

Доставка

Еконтпонеделник 01.04.2024
á
Посочените срокове са информативни и произлизат от предполагаемите срокове за доставка на куриерските фирми.

Описание

NARSYA ЧЕРНА МАСКА ЗА ЛИЦЕ

Черна отлепваща се маска за лице е специално разработена за да проникне дълбоко в порите на кожата, за да минимизира и предотврати образуването на черни точки, замърсяване и омазняване в Т-зоната на лицето.

Активен въглен - мощно средство за дълбоко почистване на кожата на лицето. Активните компоненти проникват дълбоко в порите на кожата, почиствайки ги от замърсявания. Ефективно се бори с черните точки и тонизирането на подкожните жлези.

Екстракт от грейпфрут - свива порите, подобрява дренажните функции като по този начин възпрепятства образуването на нови черни точки.

Масло от пшеничени зародиш - прекрасно тонизира, подмладява, регенерира, омекотява, овлажнява.

Биоактивните вещества в пшеничените кълнове правят кожата гладка и намаляват несъвършенствата под формата на разширени пори и акне, придавайки на кожата усещане за свежест, жизненост и тонус.

Активни съставки:

  • Активен въглен - известен със своите абсорбиращи и детоксикиращи свойства. Благодарение на него порите са отпушени, черните точки са отстранени, а прекомерната секреция на себума - сведена до минимум. Токсините и замърсяванията се изчистват от лицето, а кожата възвръща своите блясък, свежест и жизненост.
  • Масло от Пшеничен зародиш - придава мекота на кожата. Действа не само на повърхността ѝ, но и лесно прониква в дълбоките ѝ слоеве.
  • Екстракт от Грейпфрут - свива порите, подобрява дренажните функции като по този начин възпрепятства образуването на нови черни точки.

 Действие:

  • Мазната, акнеична и комбинирана кожа се нуждае от изключително задълбочена и редовна грижа, при която почистването играе важна роля.
  • Маската първо отваря порите, а после премахва черните точки, излишния себум и мъртвите клетки.
  • Благодарение на почистващите си свойства предотвратява и несъвършенствата, които ежедневието нанася върху лицето ви. Стеснява порите и по този начин изглажда кожата, като я оставя перфектно омекотена и със здрав блясък.
  • Плътна черна консистенция, изсъхва плавно и бавно, без да оставя дискомфорт по кожата.

Начин на употреба: Почистете внимателно кожата с топла вода. Поставете навлажнена кърпа върху лицето за около 5 минути. Нанасете плътен слой с фокус върху Т-зоната - чело, нос и брадичка. Избягвайте зоните около устните, очите и косата. Изчакайте 20 минути, за да изсъхне напълно, след това отлепете и отстранете от кожата.

Характеристики

Продукти от същата категория

adalize | MK1 v8.9.18 | RegNr. 18436 | use-media Œ
â