Влезте или се регистрирайте във Вашия профил, за да се възползвате от всички удобства на онлайн магазина.

Вход
или
създайте нов акаунт

Не са намерени запазени от Вас любими продукти.

Вашата количка е празна.

Български English English
ʦ
Сайтът използва бисквитки, за да Ви предложим най-доброто потребителско изживяване. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с това. Научете повече тук
ı
à
ã
Грижа без отмиване

ДВУФАЗЕН СПРЕЙ

ARGAN&KERATIN

Код на продукта: 570180
ȭ
keratin_2-phase-cond
Наличен
Цена:
7,80 лв.
Вкл. ДДС: (20%)
1,30 лв.
Обем:
150 мл.
Цените са с вкл. ДДС
Ԗ

Комплимент за вас!

С всяка покупка над 20 лева, получавате подарък.
á
Добавете в кошницата един от предложените продукти, в зависимост от стойността на покупката, от меню ПОДАРЪЦИ преди завършване на поръчката.
ģ

Доставка

Еконтвторник 30.04.2024
á
Посочените срокове са информативни и произлизат от предполагаемите срокове за доставка на куриерските фирми.

Описание

ARGAN&KERATIN ДВУФАЗЕН СПРЕЙ БЕЗ ОТМИВАНЕ

Двуфазен спрей-балсам без отмиване Argan&Keratin  възстановява и омекотява косата. В резултат косата е  лесна за разресване и разплитане. Тя е възстановена, мека, еластична и блестяща. Активните съставки: Био Арганово масло, Кератин, Растителни екстракти от бамбук и коприва, Д-пантенол, Витамини А и Е предпазват от накъсване и изсушаване. Маслото от Арган регенерира вътрешността на косъма, а кератинът изгражда структурата на косата.

Активни съставки:

  • Масло от Арган - защитава и овлажнява косата и скалпа с висока концентрация на витамини и Омега-6. Увредената коса се възстановява и повърхността й е забележително гладка. Защитава косата от вредните UV лъчи и външни влияния, предпазва при топлинна обработка и елиминира „хвърчащият” ефект. Маслото Арган е едно от най-редките, безценни и прецизни по състав есенциални масла. Обновява трайно косата и хидратира в дълбочина.
  • Кератин - вид протеин, който съдържа аминокиселината цистеин. Нашият организъм при нормална обмяна на вещества го синтезира сам. С напредване на възрастта се променят свойствата на кожата, косата и ноктите, което води до тяхното бързо увреждане. Освен това, да се наруши синтезът на кератин може от агресивното въздействие на външни фактори. Молекулата на кератина прониква в косъма и подхранва косъмния фоликул. По този начин кератинът надгражда структурата на косъма, запълвайки пукнатините, нацепванията и възстановява кератиновия слой.
  • Д-пантенол - превъзходен за хидратация и възстановяване, и със силни успокояващи свойства.
  • Глицерин - доставя на косата богата хидратация. Овлажнява косъма без неприятното усещане за омазняване. Има свойството да привлича, „улавя” и задържа влагата от околната среда. Изгражда невидим защитен филм около косъма.
  • Екстракт Коприва - копривата е всепризната билка срещу косопад. Тя съдържа в големи количества витамин С, калий и калций. Богата е също и на желязо. Намалява косопада.
  • Екстракт Бамбук - екстрактът от сърцевината на бамбук е богат на силиций – елемент, който придава сила и гъвкавост на косата.
  • Витамин А и Е - имат мощен антиоксидантен ефект, правят косата послушна, мека, еластична и здрава.

 Действие:

  • Създаден на базата на кератин, който е строителният материал за косата и помага за укрепването и възстановяването ѝ.
  • Идеален за експресна грижа и трансформация на тънка, отслабена и изтощена коса. Съставът му е обогатен с витамини, които цялостно възстановяват кичурите, укрепват ги, изглаждат увредените сегменти от структурата, придават здрав блясък, коприненост и обем.
  • Спреят значително улеснява разресването и стилизирането, намалява заплитането на кичурите, обгръща с блясък и дава обем.
  • Придава блясък и не натоварва косата.
  • Удобният пулверизатор отделя точното количество, което прави продукта икономичен и Ви помага да го ползвате за по-дълго време.

Начин на употреба: Разклатете съдържанието на флакона, докато и двете фази се смесят равномерно. Напръскайте малко количество от продукта по цялата дължина на косата на разстояние 15-20 см, не изплаквайте. Препоръчва се да се нанася върху мокра коса преди изсушаване със сешоар или стилизиране с преса.

Характеристики

Консистенция:
Двуфазна течност
Тип коса:
Всички видове коса
Ефект:
Омекотява, възстановява
Проблем с косата:
Увредена коса, изтощена и със заплетени краища

Оценка

Рейтинг
Все още няма налични оценки  

Продукти от същата категория

adalize | MK1 v8.9.18 | RegNr. 18436 | use-media Œ
â