Влезте или се регистрирайте във Вашия профил, за да се възползвате от всички удобства на онлайн магазина.

Вход
или
създайте нов акаунт

Не са намерени запазени от Вас любими продукти.

Вашата количка е празна.

Български English English
ʦ
Сайтът използва бисквитки, за да Ви предложим най-доброто потребителско изживяване. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с това. Научете повече тук
ı
à
ã
Грижа без отмиване

ДВУФАЗЕН СПРЕЙ

MACADAMIA&KERATIN

Код на продукта: 570188
ȭ
MACADAMIA_2-phase-cond
Наличен
Цена:
7,80 лв.
Вкл. ДДС: (20%)
1,30 лв.
Обем:
150 мл.
Цените са с вкл. ДДС
Ԗ

Комплимент за вас!

С всяка покупка над 20 лева, получавате подарък.
á
Добавете в кошницата един от предложените продукти, в зависимост от стойността на покупката, от меню ПОДАРЪЦИ преди завършване на поръчката.
ģ

Доставка

Еконтсряда 24.04.2024
á
Посочените срокове са информативни и произлизат от предполагаемите срокове за доставка на куриерските фирми.

Описание

MACADAMIA&KERATIN ДВУФАЗЕН СПРЕЙ

Преобразете тънката и непокорна коса с Macadamia&Keratin Volume Rich Leave-in Spray за обем, защита и грижа! Повдига косата от корена и ѝ придава плътност, без да втвърдява и да оставя следи. Косата е видимо по-обемна, мека и жива. Осигурява нежно разплитане и лесно разресване. След изсушаване косата остава гладка, подвижна и пълна с блясък. Предпазва косата при топлинна обработка или изправяне с преси.

Активни съставки:

  • Масло от Макадамия - изтощената, вяла коса придобива жизненост и блясък. Косъмът е покрит с невидим филм, защитаващ го от външни въздействия, като едновременно с това запазва влагата и витамините вътре в него.
  • Кератин - вид протеин, който съдържа аминокиселината цистеин. Нашият организъм при нормална обмяна на вещества го синтезира сам. С напредване на възрастта се променят свойствата на кожата, косата и ноктите, което води до тяхното бързо увреждане. Освен това, да се наруши синтезът на кератин може от агресивното въздействие на външни фактори. Молекулата на кератина прониква в косъма и подхранва косъмния фоликул. По този начин кератинът надгражда структурата на косъма, запълвайки пукнатините, нацепванията и възстановява кератиновия слой.
  • Д-пантенол - придава еластичност, блясък и дълготрайно овлажнява косата. Намалява цъфтящите краища, подобрява състоянието на увредената коса, предпазва от изсушаване.
  • Глицерин - доставя на косата богата хидратация. Овлажнява косъма без неприятното усещане за омазняване. Има свойството да привлича, „улавя” и задържа влагата от околната среда. Изгражда невидим защитен филм около косъма.

Действие:

  • Лека, немазна консистенция, която не утежнява и не слепва косата. Поддържа пълноценна хидратация в дълбочина и в резултат, косата е по-мека, гладка, жизнена и сияйна.
  • Удобният пулверизатор отделя точното количество, което прави продукта икономичен и Ви помага да го ползвате за по-дълго време.
  • Осигурява нежно разплитане и лесно разресване.
  • Подходящ за всеки тип коса, както и за ежедневна употреба, без негативни последици.

Начин на употреба: Разклатете съдържанието на флакона, докато и двете фази се смесят равномерно. Напръскайте малко количество от продукта по цялата дължина на косата на разстояние 15-20 см, не изплаквайте. Препоръчва се да се нанася върху мокра коса преди изсушаване със сешоар или стилизиране с преса.

Характеристики

Консистенция:
Двуфазна течност
Тип коса:
Всеки тип, къдрава коса
Ефект:
Обем, защита при топлинна обработка, лесно разресване
Проблем с косата:
Тънка, непокорна коса, заплетени краища

Оценка

Рейтинг
Все още няма налични оценки  

Продукти от същата категория

adalize | MK1 v8.9.18 | RegNr. 18436 | use-media Œ
â